8 patiëntverwachtingen die je als moderne huisarts écht moet waarmaken. Download het e-book >

Ontdek jouw moderne zorgwerkplek

Huisartsen

De huisartsenzorg staat onder druk. Je krijgt almaar extra taken, wet- en regelgeving worden verder aangescherpt en personeel is nergens te vinden. Een mogelijke uitweg is de slimme inzet van IT, daarmee kun je tijd besparen. Maar welke IT dan precies? Hoe zorg je ervoor dat je keuzes van vandaag nog lang waardevol blijven? En hoe kun je de beloftes op papier omzetten in daadwerkelijke (tijd)winst op de werkvloer?

Kwaliteit van zorg

Naast de medische vragen waarvoor je patiënten je raadplegen, heb je vandaag de dag ook te maken met hoge verwachtingen. Want patiënten hebben geen geduld meer voor een telefonische wachtrij, ze verlangen een e-consult of willen online zelf een afspraak inplannen die past bij hun eigen drukke agenda. De aan- of afwezigheid van dergelijke zaken heeft invloed op hun gevoel van service. En zelfs op hun beleving van de kwaliteit van zorg.

Slimme IT benutten

Gelukkig wordt in de sector meer samengewerkt dan ooit, in zorggroepen en tussen verschillende disciplines in zorgcentra. Zo wordt er volop kennis gedeeld en helpen we elkaar verder. Iedereen zoekt naar kansen om het werk slimmer te organiseren, met meer samenwerking en slimme IT-toepassingen.

Wil jij ook die stap maken? Onze experts zitten voor je klaar.

We werken voor 100+ huisartsen:

 • Huisartsenpraktijk Soesterkwartier
 • Huisartsenpraktijk De Pelgrim
 • Huisartsenpraktijk Laila
 • Huisartsenpraktijk Kloosterpad

 

Bekijk alle cases >

“Iedereen in ons gezondheidscentrum maakt nu gebruik van dezelfde zorgverbinding. Dat is efficiënt, volledig secure en de werkprocessen zijn onderling slim ingericht.”

 

 

Huisartsenpraktijk Laila

Waarmee kunnen we je helpen?
 • De moderne werkplek

  In de kern is IT een hulpmiddel om je werk te doen. Hoe zit dat bij jou: werkt alle IT onderling goed samen en word je optimaal ondersteund? Of kan het wellicht slimmer?
 • Efficiënt werken

  Elke minuut die je wint, kun je besteden aan patiënten. Je werkt efficiënter met de juiste IT, bijvoor-beeld met Microsoft 365. Wij helpen je die voordelen te ontsluiten.
 • Internet

  Een snelle, stabiele en vooral veilige verbinding met de buitenwereld: dat is ons zorgnetwerk. Nictiz-gecertificeerd, NEN7510, volledig versleuteld en centraal beheerd.
 • Bereikbaarheid

  De hedendaagse patiënt heeft hoge verwachtingen van jou als huisarts. Zorg dat hij online veel zaken zelf kan regelen en reken af met wachtrijen. Hier is winst te behalen.
 • Security

  Als huisarts wil je er niet mee bezig zijn, maar het moet wel kloppen: security. Onze experts zorgen voor solide beveiliging, waarmee je voldoet aan wet- en regelgeving.
 • Back-up & herstel

  De wet verlangt dat je als huisarts altijd continuïteit biedt, ook bij eventueel dataverlies. Met een back-up ben je voorbereid op een cyberaanval of een servercrash.
 • Beheer & support

  Niets is zo storend als haperende ICT en dat komt altijd ongelegen. Of het nu je internet is, telefonie of een programma: onze service-mede-werkers staan altijd voor je klaar.
 • Training & consultancy

  IT levert pas echt wat op als jouw collega’s er goed mee overweg kunnen. Met de juiste training en adoptietrajecten maken we iedereen vaardig en enthousiast.
Wij werken samen met

Jouw routekaart naar de moderne zorgwerkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!