Altijd en overal snel internet

Internet

E-mail, protocollen in de Cloud, applicaties, soms de telefonie: alles is afhankelijk van internet. En toch sta je er zelden bij stil. Tot het moment dat er iets misgaat! Dan ervaar je hoe kwalijk uitval, traag of haperend internet is. Het levert tijdverlies en irritaties op. Dus vraag jezelf eens af: hoe solide en secure is jouw netwerk geregeld? Hoe tevreden ben jij met de snelheid? Wij denken dat het beter kan!

  • Razendsnel internet
  • NEN7510 en Nictiz-gecertificeerd
  • Beheerd en gemonitord
  • Optimale prestaties
  • Robuust beveiligd

Zorgnetwerk

De kabel – of gelukkig steeds vaker ook glasvezel – die jouw praktijk of apotheek binnenkomt, is openbaar en ongeschikt om medische data over te versturen. Met ons Zorgnetwerk kan dat wel. Via een soort IP-VPN verbinding bouwen we het gewenste verkeer op via een besloten netwerk zodat er een soort afgeschermde tunnel ontstaat, waar we data volledig versleuteld doorheen sturen. En al je internetverkeer verloopt via één centraal punt, optimaal veilig en goed beheerd. Dat zeggen we niet alleen zelf, ons Zorgnetwerk is Nictiz-gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van de NEN7510.


Veiligheid is basisvoorwaarde

Internet in een apotheek of huisartsenpraktijk moet behalve snel vooral veilig zijn. Je wilt niet dat anderen via die weg toegang krijgen tot de gevoelige medische data in jouw netwerk. Wees gerust, met ons Zorgnetwerk geniet je van snel internet en hou je de deur tegelijk stevig dicht! Het is een robuust beveiligde internetverbinding, die voldoet aan alle eisen van de NEN7510. Zo kun jij onbezorgd werken via een lekker snelle internetverbinding.

“Ons internet is veilig en tegelijk supersnel. De schermen laden acuut in, waardoor medewerkers in vliegende vaart en vol energie doorwerken.”

 

Service Apotheek Pendrecht   Lees de case

Bedraad en sterke WiFi

Stap één is een snelle en veilige netwerkverbinding die jouw praktijk of apotheek met de buitenwereld verbindt. Maar jouw medewerkers hebben daar pas toegang toe, zodra ze zijn verbonden met dit netwerk. Dat regelen we voor je! Sommige apparatuur verbind je bij voorkeur met een UTP-kabel, in andere situaties is draadloos een optie. We adviseren je, maken een plan en verzorgen alle apparatuur, inrichting en installatie. Ook realiseren we een veilig en krachtig WiFi-netwerk met een sterk signaal op alle plekken die je maar wilt.

Welke netwerkoplossing werkt het beste in jouw situatie? Ik breng het graag voor je in kaart!

Habib Oubanabdellah
ICT-adviseur Eerstelijnszorg

Veelgestelde vragen over netwerkverbindingen

Dat is afhankelijk van jouw locatie(s). Op basis van jouw postcode en huisnummer checken we of glasvezel voor jou beschikbaar is. Zo ja, dan gaan we voor je aan de slag.
Ja, dat kan veilig met ons Arcus IT-netwerk.
Nee, dat kan allemaal gebundeld worden op één razendsnelle verbinding. Wij splitsen de capaciteit op een slimme manier.
Ja, we adviseren om een ander type verbinding te gebruiken, die het automatisch overneemt als de primaire verbinding uitvalt.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!